Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Szilárda napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Mátra ősszel.  Topor Márta
Ezüst ereklyetartóban Szent Kereszt- és Szent Sír-ereklyével
A Szentatya fogadta II. Albert monacói herceget
2013-01-12 Forrás: Vatikáni Rádió
Január 12-én, szombaton délelőtt 11 órakor a vatikáni Apostoli Palotában XVI. Benedek pápa találkozott II. Albert monacói herceggel és feleségével, Charléne hercegnővel. A pápai audienciát követően a monacói herceg Tarcisio Bertone vatikáni bíboros államtitkárral és Dominique Mamberti érsekkel, a vatikáni államközi kapcsolatok titkárával folytatott megbeszélést.
A szívélyes hangulatú tárgyalás során a felek hangsúlyozták a katolikus egyház jelentős hozzájárulását a Monacói Hercegség társadalmi életéhez, továbbá olyan kérdésekről folytattak eszmecserét, amelyek a jelenlegi nemzetközi helyzetre, köztük is a népek átfogó fejlődésére, a környezet és a természeti erőforrások védelmére vonatkoztak.

XVI. Benedek pápa szombati apostoli tevékenységének keretében fél 12-kor fogadta Marc Ouellet bíborost, a Püspöki Kongregáció prefektusát.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép