Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Luca, Otília napja
1 felhasználó online
0 tag, 1 vendégKépek a galériából

A tó.  Topor M.
Áldd meg... (A)
Keresztyének segítik a veszélyeztetett izraelieket
2009-01-13 Forrás: Evangélikus Egyház
A Nemzetközi Jeruzsálem Keresztyén Követség (ICEJ) segíti a radikális iszlám szervezet, a Hamasz rakétáitól veszélyeztetett dél-izraeli területek lakosságát.
A gázai övezethez közel eső területekről segíti a családokat abban, hogy elköltözhessenek átmeneti lakóhelyekre. Az ICEJ január 8-án három buszt indított gyermekekkel és szüleikkel Sederotból Eilatba, ahol három napig pihenhettek a Vörös-tenger partján. A háborúba belefáradt és szociálisan gyenge családok nem képesek tovább finanszírozni a veszélyzónában tartózkodásukat.
Az ICEJ segít abban, hogy a hotel-, és ellátási költségeket és a gondozószemélyzetet ki lehessen fizetni. Január 12-én a segélyszervezet 60 nyugdíjast visz a veszélyzónából Eilatba. Három nap múlva 120 személyt visznek pihenésre ugyanoda. - Az ICEJ-t 1980-ban alapították karizmatikus keresztyének, s jelenleg ez a világ legnagyobb keresztyén-cionista szervezete. 125 országban több millió pártoló tagjuk van, akik a zsidó nép iránt szeretettel és szolidaritással viseltetnek. Ma 60 munkatársuk dolgozik a világ minden részéről jeruzsálemi központjukban.

Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép