Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Izsó napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

Getzemani kertben
A körmendi ereklyék
Abortusz-tabletta bevezetését célzó kampány indult Magyarországon
2013-03-09 Forrás: Vatikáni Rádió
Interjú Frivaldszky Edittel, az Együtt az életért közhasznú egyesület elnökével. - Ebben az időszakban Magyarországon az abortusz-tabletta bevezetése mellett kampányolnak a mesterséges terhesség-megszakítást támogató szervezetek. Azt hangoztatják, hogy az abortusz-tabletta a nők számára előnyös, egyszerű módszer a nem kívánt terhesség megszakítására.
Számos országban a tapasztalatok azonban ennek az ellenkezőjét támasztják alá.

Az orvosi abortuszt világszerte erősen támogatják a nemzetközi népesség szabályozást és családtervezést képviselő csoportok.

Frivaldszky Edit a beszélgetésben kiemelte: "Egy keresztény ember szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen módszert használnak az abortuszhoz, mert úgy gondoljuk, hogy az ember élete a fogantatással kezdődik. Ez egy olyan tény, amit nem lehet vitatni. Általában nem is vitatják, hanem máshonnan közelítik meg a kérdést. Mindig elkerülik azonban a lelki sík figyelembe vételét a beavatkozással kapcsolatban."
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép