Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Vilhelmina napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Kiegyezésutáni címer
Domenico Brusasorci: Jézus a keresztfán
A Szentatya személyes meghívottjai is részt vettek a Szent József napi szertartáson
2013-03-19 Forrás: Vatikáni Rádió
A Szentszék Sajtóterme arról tájékoztatott, hogy a március 19-i pápai szertartáson a Szent Péter téren nem vettek részt a Szentatya lánytestvérei. - Továbbá Ferenc pápa személyes vendégei között jelen volt a péteri szolgálatának kezdetét jelentő szentmisén Ana Rosa szalézi nővér, a Szentatya rokona.
A Szentszék Sajtóterme arról tájékoztatott, hogy a március 19-i pápai szertartáson a Szent Péter téren nem vettek részt a Szentatya lánytestvérei.

Személyes meghívottjai között azonban jelen volt Sergio Sánchez, a „Cartoneros” képviselője kék és zöld színű egyenruhájában, amelyen egy felirat szerepelt: „A kirekesztett munkavállalók mozgalma”. A „cartoneros” tagjai Argentínában a városok leggazdagabb negyedeiben kartondobozokat, papírhulladékot, újságokat és papírból készült flakonokat gyűjtenek. Ők az elszegényedett Argentína legnagyobb papír újrahasznosítói.

A pápa meghívottjai között szerepelt José María del Corral, a „Szomszédos iskola” elnevezésű oktatási program és a „Buenos Aires, oktatási város” nevet viselő program igazgatója.

Továbbá Ferenc pápa személyes vendégei között jelen volt a péteri szolgálatának kezdetét jelentő szentmisén Ana Rosa szalézi nővér, a Szentatya rokona.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép