Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Rózsafűzérgyűrű
Gyoma Református templom
Egy hét alatt 12,5 millió forintnyi felajánlás az Ökumenikus Segélyszervezet adományvonalán
2013-04-09 Forrás: Magyar Kurír
Ötvenezer hívás érkezett a 1353-as adományvonalra egy hét alatt az Ökumenikus Segélyszervezet április 2-án közzétett felhívására, ez 12,5 millió forintot jelent a hívásonként 250 forint értékű támogatást figyelembe véve.
A segélyszervezet a beérkező adományokból a rendkívüli időjárás károsultjait segíti, valamint részt vesz a belvíz elleni küzdelemben, a belvíztől fenyegetett családok értékeinek megóvásában is.

Az elmúlt napokban az adománygyűjtés mellett a segélyszervezet több fronton is megkezdte a gyorssegítség-nyújtást: munkatársai és önkéntesei már több millió forint értékben nyújtottak segítséget. A tornádó sújtotta vajdasági Tordán tetőcserepekkel, tetőlécekkel és cementtel segítette a károsult családokat, miközben Jász-Nagykun-Szolnok megyében a belvíz elleni küzdelembe kapcsolódott be hiánypótló szivattyúk telepítésével.

A segélyszervezet gyakorlatias férfi önkéntesek jelentkezését is várja, akik készek a helyszíneken bekapcsolódni a segítségnyújtásba. Jelentkezni lehet az onkentes@segelyszervezet.hu e-mail címen - olvasható az MTI-hez kedden eljuttatott közleményükben.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép