Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Zsófia napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendég



Képek a galériából

A gyermek imádsága
Megújult a Domonkos Nővérek honlapja
2013-05-18 Forrás: Magyar Kurír
Pünkösdre megújult a Domonkos Nővérek honlapja. A készítés körülményeiről, a honlap céljáról és a tOP-pontokról Deák Hedvig általános főnöknőt kérdeztük. - Az új honlap több hónapos közös munka eredménye. Sok beszélgetésben tisztáztuk a honlapkészítő vállalkozással, kit és hogyan szeretnénk az új weblappal megszólítani.
Úgy szerettük volna megújítani a honlapunkat, hogy az mind megjelenésében, mind tartalmában tükrözze a Domonkos Rend és a Kongregációnk lelkiségét, életformáját, küldetését, de jelenlegi összetételét és tevékenységét is: azt, akik és ahogyan mi ma Magyarországon domonkosokként jelen vagyunk.

Célja, hogy egyaránt betekintést nyújtson a közösségünk életébe azok számára, akik információt keresnek a Rendről vagy rólunk, életünk részleteiről, a domonkos lelkiségről, de azok számára is, akik általában a szerzetesi élet, illetve a domonkos szerzetesi élet iránt érdeklődnek, vagy általában hivatásukat keresik: szerettünk volna némi segítséget nyújtani nekik, ezért kibővítettük a hivatásról szóló menüpontot. A hírek menüpontban a fontosabb eseményekről is tájékozódhatnak.

Végül a „tOP-pontok” menüpontban szeretnénk a neten keresztül a rend hivatását, vagyis az evangélium hirdetését megvalósítani: prédikációval, illetve domonkos (OP) szemszögből nézve a világot – mondta a Magyar Kurírnak Deák Hedvig nővér.

A honlap címe: http://domonkosnoverek.hu/
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép