Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Tekla, Líviusz napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Érezzétek
Tisza-parti idill, Topor M.
Tábori lelkészek a repülőnapon
2013-08-08 Forrás: Magyar Kurír
Augusztus 3-án és 4-én rendezték Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai bemutatót. Idén először a HM Tábori Lelkészi Szolgálat is részt vett a rendezvényen, hogy bemutathassa az érdeklődőknek a szolgálat munkáját, feladatát.
A látogatókat Hankóczi Gergely őrnagy, református tábori lelkész; Kálinger Roland százados, Rácz István főhadnagy, Németh Kornél hadnagy katolikus tábori lelkészek, valamint Totha Péter Joel vezető tábori rabbi fogadta – derül ki Homoki Nagy Zoltán, a Táborilelkész főszerkesztője írásából.

Sok érdeklődő tekintette meg a tábori lelkészség kiállított ismertetőit: a vallási témájú könyveket, ima- és olvasókönyveket, érmeket. Bibliai idézeteket tartalmazó kártyanaptárakat és katonai zsebben is elférő Újszövetséget kaphattak. A tábori lelkészek külön a repülőnapra tervezett felvarrókkal, pólókkal és hűtőmágnesekkel kedveskedtek a látogatóknak. Sokan érdeklődtek a tábori lelkészi szolgálat felől, munkájuk, feladatuk iránt. Személyes beszélgetésekre is sor került.

A Táborilelkész honlapon található képgaléria ízelítőt ad a repülőnapon történtekről.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép