Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Menyhért, Mirjam napja
7 felhasználó online
0 tag, 7 vendégKépek a galériából

Árnyékban si.
Hálaima
„Zarándok, mint az őseim mind” – Márianosztra harmincadszor
2009-01-20 Forrás: Magyar Kurír
Május 1. és 3. között rendezik meg 30. alkalommal a márianosztrai ifjúsági zarándoklatot, amelyre idén is az egész ország fiataljait várják a szervezők.
A zarándokok a pilisborosjenői kálváriától Márianosztráig a Pilisen és a Börzsönyön keresztül naponta 20–25 kilométert tesznek meg hegyi utakon, hátizsákjukban felszerelésükkel és élelmükkel; az éjszakát sátrakban töltik.

A jeles jubileum központi témája maga a zarándoklat és a zarándok-hagyomány lesz. A zarándoklat a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága és a Katolikus Ifjúsági Mozgalom önkénteseinek közreműködésével valósul meg. A szervezők a nagy múltra visszatekintő programot szeretnék ismét országos jelentőségű, kiemelt eseménnyé tenni – a jubileumi 30. esztendőben különösen is –, és meghívni a magyar katolikus ifjúsági közösségeket a bekapcsolódásra, a magyar ifjúságért való imádságra, engesztelésre.

A zarándoklat honlapja: http://marianosztra.zarandoklat.hu

A szervezők már várják a jelentkezéseket: marianosztra[kukac]zarandoklat.hu
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép