Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Vanda, Paula napja
7 felhasználó online
0 tag, 7 vendégKépek a galériából

Veszprém párában.  Topor M.
Udvar
A Szeged–Csanádi Egyházmegye közleménye
2013-10-10 Forrás: Magyar Kurír
A Szeged-Csanádi Egyházmegye a Népszabadság Online (Nol.hu) által közölt hírekben értesült arról, hogy adónyomozók feljelentés alapján rajtaütésszerűen jelentek meg az Egyházmegye hivatalában. A hír azzal teljes, hogy ezzel egy időben a Gál Ferenc Főiskolán is ugyanez történt. - Az Egyházmegye azt valószínűsíti, hogy a feljelentő(k) nem politikai szándékkal járt(ak) el, hanem pszichiátriai kezelés alatt álló, vagy arra szoruló személy(ek)ről van szó.
A Nol által közölt háttér információ azonban egyértelműen tudatlanságból, alattomos szándékkal elkövetett, félretájékoztatást tartalmazó támadás a Szeged–Csanádi Egyházmegye ellen, melyet az köszönettel fogad.

A Szeged–Csanádi Egyházmegye örömmel és készséggel működik együtt a NAV nyomozást végző munkatársaival, és kifejezi háláját szakszerű munkavégzésükért, abban a meggyőződésben, hogy bizonyos értelemben vett közszereplőként nemcsak becsületesnek kell lennie, hanem annak is kell látszania; a nyomozás lezárását követően várhatóan ezt igazoló dokumentummal is rendelkezni fog. Az pedig, hogy a Gál Ferenc Főiskolán a munkatársak egy napig fegyvert viselő személy társaságában dolgozhattak, növelte biztonságérzetüket.

A Szeged–Csanádi Egyházmegye a nyomozást lezáró határozat kézhezvételét követően szívesen ad tájékoztatást az ügy részleteiről és tanulságairól, és ha arra térítés ellenében lehetőséget kap, a szegedi Reok Palotában alkalmi kiállításon is bemutatja az ügy érdekesebb dokumentumait.

Szeged, 2013. október 9.

Szeged–Csanádi Egyházmegye
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép