Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Ilona napja
2 felhasználó online
0 tag, 2 vendégKépek a galériából

Szent Erzsébet  si.
Giotto: Júdás csókja
Orvosokkal segítenek a reformátusok
2013-11-11 Forrás: Parókia.hu
Nyolcfős orvos csoporttal, valamint 15 000 dollár értékű egészségügyi felszereléssel és adománnyal indul útnak hétfőn reggel a Magyar Református Szeretetszolgálat a Fülöp-szigetekre. A több mint tízezer halálos áldozatot követelő Haiyan tájfun miatt a Fülöp-szigetek kormánya nemzetközi segítséget kért a helyzet megoldásához.
A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) szombaton készenlétbe helyezte a nemzetközi bevetésekre szakosodott orvoscsoportot, valamint az ENSZ-nek is jelentette segítségnyújtási kapacitását - olvasható az MRSZ közleményében.

A Magyar Református Szeretetszolgálat nyolcfős küldöttsége a legnagyobb kárt szenvedett Teyle sziget Tacloban városában nyújt majd segítséget. A csoport teljesen önellátó, kórházi sátorral is rendelkezik a gyógyítást az érkezés után azonnal megkezdik. A református egyház adományaként nemcsak orvosi szaktudásukat viszik a katasztrófa sújtotta területre, de orvosi felszerelést, fogyóeszközöket, kötszert, gyógyszert, infúziót, fájdalomcsillapítót és az ellátáshoz szükséges eszközöket is magukkal szállítják hétfőn. A misszió másodlagos célja, hogy felmérjék a helyreállítás során adódó igényeket és lehetőségeket.

A szeretetszolgálat adománygyűjtést indított a katasztrófával sújtott terület megsegítésére, mely a 13600-as telefonszám 66-os kódjának hívásával támogatható, de a 10702019-85008898-51100005 számlaszámon keresztül, illetve a szeretetszolgálat jobbadni.hu oldalán online adományozásra is lehetőség nyílik.

További információ:

www.jobbadni.hu
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép