Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Luca, Otília napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Mátraverebély-Szentkút
Alexandriai Szent Katalin vitája
Ferenc pápa imádkozik az ukrajnai repülőszerencsétlenség áldozataiért
2014-07-18 Forrás: Vatikáni Rádió
A Szentatya fájdalommal értesült a malajziai légitársaság gépének katasztrófájáról, amely az erős feszültségektől terhes Kelet-Ukrajnában bekövetkezett. A pápa imádkozik a baleset számos áldozatáért és hozzátartozóikéért. Egyben nyomatékosan fölszólítja a konfliktusban szemben álló feleket a békére és a párbeszédes megoldás keresésére, hogy elkerüljék további ártatlan életek kioltását.
Mint ismeretes, lezuhant egy malajziai utasszállító repülőgép Ukrajnában az orosz határ közelében. A gép Amszterdamból tartott a malajziai fővárosba, Kuala Lumpurba. Senki nem élte túl a katasztrófát.

A fedélzetén 295 ember tartózkodott. Az Interfax orosz hírügynökség úgy tájékoztatott, hogy a repülőgépet 10 kilométeres magasságban lőtték le. Az ukránok szerint szeparatisták lőtték le az utasszállítót, ezt azonban a donyecki szakadárok tagadják.


Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép