Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Móric napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

stólával összekulcsolt kéz
XIII. Gergely
Tanévnyitó konferenciát tartottak Esztergomban
2014-08-29 Forrás: Magyar Kurír
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának Vitéz János Tanárképző Központja augusztus 26-án esztergomi térségi tanévnyitó konferenciát szervezett – tájékoztatott Kissné Csorba Erika kapcsolat-és rendezvényszervező referens.
A kar hagyományteremtő szándékkal hirdette meg a programot a pedagógusképzésben partnerének tekintett helyi intézmények munkatársai számára. A mintegy száz résztvevő pedagógus a város és környéke óvodáiból, iskoláiból, segítő intézményeiből érkezett.

Gloviczki Zoltán dékánhelyettes köszöntője után két szekcióban folytatódott a tanácskozás. Az óvodapedagógusok számára Paszkoszné Kulcsár Andrea, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető főtanácsosa, az óvodai élet szabályozásának egyik legfelkészültebb hazai ismerője adott elő aktuális szakmai kérdésekről, a tanítóknak, tanároknak pedig Kamp Alfréd, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főmunkatársa tartott előadást és beszélgetést a tankönyvellátással kapcsolatos aktuális kérdésekről, valamint az új generációs tankönyvek fejlesztéséről.

Az előzetes regisztráció során készült felmérés szerint a résztvevők legnagyobb érdeklődéssel a hazai közoktatás szakmai irányítójaként dolgozó Sipos Imre helyettes államtitkár előadását várták, aki gyakorlati megközelítésből, a pedagógusok és intézményvezetők problémái és kérdései felől közelítve mutatta be az elkövetkező tanév legfontosabb feladatait, eseményeit.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép