Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Sámuel, Hajna napja
5 felhasználó online
0 tag, 5 vendégKépek a galériából

Topor Márta  Egy kapualj
Kolozsvári Szent Mihály templom  10.
Elkezdődött a soproni Szent Margit-templom belső kialakítása
2014-09-26 Forrás: Magyar Kurír
Miután szeptemberre befejeződött a külső építkezés, hozzákezdtek a soproni Szent Margit-templom belső kialakításához: a fa- és kárpitburkolatokon kívül megérkezett az oltárépítmény és a keresztelőkút is – adta hírül a Győri Egyházmegye.
A soproni Lövérek közössége a Töpler-villából kialakított misézőhely hetven évvel ezelőtti felszentelése óta vár az új templomra, melynek létrehozása most az összefogásnak köszönhetően elérhető közelségbe került. A különleges építészeti kihívások nyomán épülő templom környezetében egyúttal tereprendezést is végeznek, új parkolót alakítanak ki.

A Szent Margit-plébánia új templomának építése tavaly kezdődött, a tetőszerkezet januárban készült el, majd február elején sor kerülhetett a bokrétaünnepre, amikor a templom legmagasabb pontja, a kereszt is helyére került.

Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép