Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Izsó napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Aldebrő, Szentlélek Eljövetele templom
Szent Miklós
Új mentőre gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat
2014-09-28 Forrás: Magyar Kurír
A Máltai Mentőszolgálat M28-as hívójelű mentőautója megérett a cserére. A szervezet külön erre a célra létrehozott honlapon keresztül gyűjt az új rohamkocsira – tájékoztat a Máltai.hu.
A Máltai Mentőszolgálat leendő új rohamkocsijának beszerzését támogató kampány eredményeit az érdeklődők egy erre a célra létrehozott honlapon, az adomanyozz.hu oldalon folyamatosan figyelemmel kísérhetik: a főoldalon látható számláló ugyanis az éppen beérkezett adománnyal csökkenti az új rohamkocsihoz még hiányzó összeget.

Nem kevesebb mint 42 millió forintról indult a visszaszámlálás, a Máltai Mentőszolgálat M28-as hívójelű járműve ugyanis a legmagasabb szintű rohamkocsi, amit a legnehezebb, kiemelt súlyú esetekhez riaszt az Országos Mentőszolgálat diszpécsere. A bevetések során a máltai mentő évente csaknem 3,5 millió forint értékű eszközt, 4,5 millió forint értékű gyógyszert használ fel. Az autó évente csaknem hatvanezer kilométert fut, amihez majdnem hétezer liter üzemanyag szükséges.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a legnagyobb közösségi portálon is népszerűsíti az új mentőautó megvásárlására indított gyűjtőakcióját.

A Máltai Mentőszolgálat 1992 óta működik, minden tagja önkéntesként végzi tevékenységét. Így alighanem a máltaiaké az egyetlen olyan mentőautó, amelyen több mint százhúsz tagú személyzet váltja egymást tizenkét órás szolgálatokban.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép