Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Hírek
Keresztény Magyarország Portál - Hírek - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Edit napja
6 felhasználó online
0 tag, 6 vendégKépek a galériából

Brédeuf Szent János
Porres Szent Márton
Néhány kattintással a rászorulókért
2014-12-10 Forrás: Magyar Kurír
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Gyermelyi Zrt. közös jótékonysági akciójában egy apró gesztussal most minden olvasó örömet szerezhet azoknak, akiknek az év utolsó hónapja nem csak az ünneplésről szól – tájékoztat a Máltai.hu.
Aki december 18-ig belép a Gyermelyi Facebook-oldalán található Tészta Ünnep alkalmazásba, néhány pillanat alatt segíthet, hogy valakinek meleg étel kerüljön az asztalára a hideg téli napokon. Nincs más teendő, mint felrakni egy tetszőlegesen választott tésztadíszt a Gyermelyi virtuális fenyőfájára, és ezzel rögtön hozzájárulhatunk egy újabb tésztacsomag eljuttatásához a rászorulóknak. A hetek előrehaladtával annak is tanúi lehetünk, ahogy a közösség erejével a csupasz fenyőből gyönyörűen feldíszített karácsonyfa válik.


Ami nekünk csak pár kattintásba kerül, az valakinek a meleg ételt jelenti! A szervezők ezért is bíznak abban, hogy a kampány végére minél több segítőt jelképező dísz jelenik meg a Tészta Ünnep karácsonyfáján, és így rengeteg tésztacsomagot juttathatnak majd el a hátrányos helyzetű embereknek.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép